재료: 김, 찹쌀가루: 물( 1:3 비율), 통깨 약간
=찹쌀죽을 위에 비유로 맞춰서 쑨다
=김 반쪽에 찹쌀죽을 솔로 바르고 반으로 접어서 그 위에 또 바른후 통깨를 뿌린다
=마이크로 오븐에 2분 돌린다
=팬에 기름을 두르고 튀겨낸후 기름 종이나 페이퍼 타올에 받쳐 기름기를 뺀다
너무 쉽죠?
Ingredient: Dried seaweed, sweet rice powder:water (1:3 ratio), sesame seed
=In small pot, mix sweet rice & water and boil it on a medium heat, string constantly
=On half of the seaweed, brush the thicken sweet rice, fold in half, brush it on top again,
sprinkle sesame seed over it
=Put it in a microwave for 2 minutes & fry it on a pan
김 반면에 찹쌀죽을 바른다 |
put it in a microwave for 2 minutes after this 이 상태에서 마이크로에 2분 돌린다 |
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